Transport
Transport

Van Assouw Meubeltransport distribueert goederen in de Benelux en in overleg ook naar andere Europese landen. Van Assouw Meubeltransport beschikt over een modern wagenpark. Het bedrijf maakt gebruik van verschillende vervoersvormen: trekker-oplegger in variŽrende volumes, bakwagens, bakwagens met aanhanger en bestelwagens. Onze vrachtwagens zijn ingericht voor het vervoer van meubelen en voorzien van luchtvering en laadkleppen.

Ons kenmerk bij het transporteren is dat we ten alle tijden gaan voor: veiligheid, deskundig geladen- en goed geborgde goederen, dit alles om schade te voorkomen.

We beschikken over de volgende vervoersvormen:
Groepage dienst:

We distribueren wekelijks door heel Nederland (levertijd binnen 5 werkdagen), voor BelgiŽ en Luxemburg geldt: dat we leveren binnen 10 werkdagen.

Volle Vrachten:

U kunt ook bij ons terecht voor volle vrachten die rechtstreeks geleverd worden op de bestemming. Wij beschikken over vrachtwagens met een volume van 20- tot 100 m3.

Express  diensten:

Een recentelijk toegevoegde dienst van Van Assouw Meubeltransport is de Express-service. Wilt u  snel een meubelstuk op een locatie hebben kunnen wij u van dienst zijn.


Van Assouw Meubeltransport B.V.
De Stad 13
5688 NX Oirschot

Tel:  0031 (0)499-571319
Fax: 0031 (0)499-574453
info@vanassouwmeubeltransport.nl
Van Assouw Meubeltransport B.V. © 2012 copyright